Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: fitz600 Date: Mar 31, 2008 2:58pm
Forum: forums Subject: Can't figure out derivatives & Embedded Players!!!

Hi,
I recently uploaded two Live Music Archive Shows:
http://www.archive.org/details/T.S.U.2007-05-03.Grape_Street_Pub_WMMR_Night &

http://www.archive.org/checkout/T.S.U.2007-10-05.Live_at_the_Trocadero

The LMA put the Flac files I uploaded on the page however it never created the MP3/VBR/Ogg files even though I had that option checked when I uploaded the files. I'd appreciate it if anyone can tell me how to correct this. I'd also appreciate it if anyone can tell me how to add an embedded player to the page. Thanks! --Joe

This post was modified by John Carricaburu on 2008-03-31 21:55:50

This post was modified by John Carricaburu on 2008-03-31 21:56:56

This post was modified by John Carricaburu on 2008-03-31 21:58:14

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: kustota Date: Jan 8, 2008 7:20pm
Forum: forums Subject: Re: Can't figure out derivatives & Embedded Players!!!

FAQ says:

>> If you have uploaded new files and you want us to make
>> derivative files (smaller, more compressed versions),
>> you will need to do one more thing.

>> Click "Edit item"
>> Click "Item Manager"
>> Click the "derive" button

flash player will be there when there are files to stream (64kbps mp3)

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: mediaartschannel Date: May 3, 2008 7:25am
Forum: forums Subject: Re: Can't figure out Embedded Players!!! Can someone help??

Hello,

A number of site I use do not preserve the embed code I am getting for videos using the Flowplayer.

This saddens me greatly because I do not want ads, or to say the least in their terms of service, that I give up ownership of my intellectual property to some mega-corporation. This is not right.

Here is the code I'm embedding. It depends where I've tried to put it- in wordpress a player shows up, but there is no video. In other places the embed code is stripped!!

[code] -->